Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Calivitacoco
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Zenthonic
168 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fructele de mangosteen conţin o cantitate deosebit de mare de xantone - un flavonoid cu puternic efect antioxidant, dar abundă şi în alţi polifenoli şi catechine cu efect antioxidant.

Alături de mangosteen, produsul este îmbogăţit cu suc de struguri negri, de afine negre, merişor, căpşuni, zmeură, mere şi pere. Fructele conţin cantităţi mari de enzime, vitamine, oligoelemente, antociani şi alte substanţe biologic-active benefice organismului, cum ar fi acidul elagic, acidul fitic, acidul clorogenic, precum şi fibre vegetale vitale.

Fiecare din aceste fructe reprezintă în sine un concentrat de energie solară şi o sursă bogată în substanţe de protecţie şi nutritive. Toate la un loc conţin majoritatea vitaminelor, mineralelor, enzimelor şi fibrelor vegetale de care are nevoie organismul.

Zenthonic, un supliment alimentar produs de CaliVita International, este un amestec complex din extracte de fructe cu un conţinut ridicat de antioxidanţi ale căror efecte, benefice asupra sănătăţii au fost confmnate de numeroase studii.

ZenThonic este un suport eficient pentru buna funcţionare a sistemului imuntar al organismului, asigură funcţionarea articulaţiilor şi funcţiilor cerebrale. Din compoziţia produsului fac parte: mangosteenul, strugurii roşii, căpşunile, merişorul, zmeura, cireşele, afinele negre. Datorită multiplelor sale proprietăţi curative, numeroase persoane cred că poate vindeca orice, de la afecţiuni ale inimii până la cancer.

Nu numai că fructul este delicios, dar pericarpul (coaja) conţine peste 40 de xantone. Xantonele constituie cei mai puternici antioxidanţi descoperiţi până în prezent şi vor reprezenta generaţia următoare de fitonutrineţi puternici care vor schimba viitorul suplimentelor alimentare.

Studii asupra fructului mangosteen au fost iniţiate din anul 1955. Au fost descoperite xantonele din conţinutul acestui fruct, precum şi efectele lor: menţin echilibrul microbiologic din organism, sprijină buna funcţionare a sistemului imunitar, intervin în menţinerea flexibilităţii articulaţiilor, asigură o gândire pozitivă.

Xantonele din compoziţie oferă protecţie faţă de radicalii liberi, au acţiune antiseboreică, scad nivelul sangu in al LDL-colesterolului (colesterolul "rău"), au acţiune antipiretică (scad febra), antinevralgică, anti Alzheimer/ Parkinson, sunt antihistaminice şi antiinflamatorii, măresc energia, au acţiune antidepresivă, antidiabetică, antimicrobiană, antiulceroasă.

Ultimele cercetări au relevat acţiunea benefică a xantonelor din fructul mangosteen în afecţiunile cardiovasculare, ateroscleroză, hipertensiune şi tromboze. Mangosteenul are proprietăţi vasorelaxante. De asemenea, fructele de mangosteen au activitate antitumorală.

Numeroase teste efectuate în laboratoare au demonstrat că extractul de mangosteen acţionează Împotriva celulelor canceroase(cancerul de sân,de ficat şi în leucemie).

Recomandari:
Acuitate vizuala
Afectiuni cardiovasculare
Afectiuni neurodegenerative
Alzheimer
Anticancerigen
Antihistaminic
Antioxidant
Antiinflamator
Artrita
Ateroscleroza
Cancer san
Cancer ficat
Detoxifiant
Digestie
Gingivita
Guta
Imbatranire prematura
Intarire sistem imunitar
Imbunatatire stare psihica
Leucemia
Parkinson
Reglare colesterol
Scadere capacitate memorare
Tromboze
Variatii glicemice
Din Gura in Gura